За Истанбул Контакт

Едвај чекаме да ви посакаме добредојде

Тука сме да се трансформираме
Вашето патување во Истанбул во необично искуство...

Откријте го Истанбул на свој начин

Откријте го најдоброто од Истанбул. Од неговата богата историја до живиот градски живот, еве го вашиот врвен водич за откривање на Истанбул!

Вашиот врвен водич за Истанбул

Со повеќе од 25+ години искуство во туризмот, Istanbul.com е специјално дизајниран за вашите потреби и желби.

Ајде да го испланираме вашето патување во Истанбул заедно

Ајде да го испланираме вашето патување во Истанбул заедно. Ве молиме, кажете ни ги вашите детали за да создадеме незаборавно искуство во Истанбул уникатно дизајнирано за вас!

Резервирајте ги најдобрите работи во Истанбул

Проширете ги вашите хоризонти и откријте ги најдобрите работи во Истанбул. Лесно резервирајте ги најпопуларните атракции во градот!

Најпопуларно во Истанбул сега

Истражете ги најновите вести од градот, најдобрите кафулиња, популарни ресторани, одлични места за настани и уникатни фестивали за да ги достигнете!

Што се случува сега во Истанбул

Фати го ритамот на Истанбул; настани, концерти, состаноци, фестивали и многу повеќе. Еве го вашиот водич за да се чувствувате како локалец во Истанбул.

Ве водиме до Најдоброто!

Со нашиот водич за градот Истанбул, ќе откриете места на интерес, музеи што не треба да ги пропуштите и работите што ви препорачуваме да ги видите и доживеете во Истанбул!

За Истанбул

Сè што треба да знаете за Истанбул! Од природа до култура, религија и совети за секојдневниот живот; сите важни работи што треба да ги знаете за овој неверојатен град!

Патување во Истанбул

Патување до Истанбул, популарни еднодневни патувања до блиските места, јавен превоз низ градот... Сè што ви треба за патување до и околу Истанбул, еве го вашиот врвен водич за патување до Истанбул.

Здравје во Истанбул

Истанбул е главен град на здравствениот туризам! Најдете ги најдобрите клиники, најновите третмани, познати медицински експерти и многу повеќе. Се грижиме за вашето здравје!

Бизнис во Истанбул

Живописното деловно опкружување и можностите за инвестирање на Истанбул го прават еден од најважните светски деловни престолнини. Еве сè што треба да знаете за деловниот живот на Истанбул.

Студија во Истанбул

Има многу универзитети кои прифаќаат странски студенти и Истанбул е токму студентски град! Истражете ги академските програми, универзитетите, процесите на аплицирање и сè за студентскиот живот.

Градски живот во Истанбул

Сè што сакате да знаете за живиот и живописен градски живот во Истанбул! Најдете статии кои објаснуваат различни аспекти на градскиот живот од патување до бизнис.