За Истанбул Контакт

Нешта да се направи

Најдобрите тури, атракции и активности во Истанбул се тука за да го трансформирате вашето патување во Истанбул во необично искуство! Прочитај повеќе

Истанбул, градот на илјада џамии, седум ридови или илјада и една ноќ... Овој неверојатен град е мост меѓу Азија и Европа со совршен спој на источните и западните култури, полн со луѓе, бои и движења, како да беше голема чаршија. Чувството на повикот за молитва во џамиите, посетата на Света Софија, губењето во чаршиите, посетата на палатите, гледањето зајдисонце од ридот Пјер Лоти или прошетката покрај Босфорот се некои од многуте работи што треба да ги видите и направите во Истанбул. . Овде, ги собравме работите што мора да ги направите, местата што мора да ги видите и искуствата што мора да ги имате со водичи за да можете да им пристапите. 
 

ДАТУМ
СОРЕДУВАЊЕ
Популарност
ФИЛТЕРОТ
71 Резултат