За Истанбул Контакт
Сите фотографии (4)
Влезен билет

Музеј на селфи Истанбул

Овој извонреден и интерактивен музеј ќе ве однесе на возбудливо патување.

234 Коментари

 • детали за
 • Локација
 • Поврзани тури
 • Флексибилно откажување

  Откажете до 24 часа однапред за рефундирање

 • Безбедна трансакција

  Нашиот онлајн систем за плаќање ги шифрира вашите информации за плаќање за да ве заштити од измами и неовластени трансакции.

 • Најдобри Цена Гаранција

  Нашата гаранција за најдобра цена значи дека можете да бидете сигурни за вашата резервација по најдобра цена со истите услови и услови.

Времетраење 1 часа

Проверете ја достапноста за да ги видите почетните времиња.

Изберете учесници, датум и јазик
Локација

Поврзани тури

Прескокнете ја линијата Препорачана Безбедна трансакција Целодневна турнеја Аудио водич Пријателски деца Разглед историја природата Водени турнеја Влезен билет Подигнување/отпуштање
Сите ваши планови за разгледување, подредени! Пропусницата ќе ви овозможи да ги прескокнете линиите за билети, да заштеди пари и да ве води низ сите најдобри атракции во градот!

234 Коментари
€120.00 / По лице
Безбедна трансакција Пријателски деца Влезен билет
Дали сте подготвени да бидете воодушевени? Зачекорете во светот на илузии и играчки во музејот WOX Turkey Illusion & Toy во Истанбул. Од волшебните илузии до огромната колекција играчки, овој музеј нуди незаборавно искуство за посетителите од сите возрасти. Резервирајте ги вашите дигитални билети сега на istanbul.com и подгответе се да тргнете на патување исполнето со чудење и носталгија.

234 Коментари
€5.00 / По лице
Музеј на селфи Истанбул
Вкупна цена 5.00 €
12 јануари 2022
19:00
2 возрасни (и), 1 дете
турскиот
Дом на атракција
Други атракции што треба да се земат предвид