За Истанбул Контакт

Работете со нас

Istanbul.com е најпопуларната онлајн платформа за маркетинг и резервации во градот за тури, атракции, активности и искуства. Аплицирајте за да станете домаќин и дозволете istanbul.com да ги продава вашите производи за патување на милиони патници ширум светот.

Работни места

На Istanbul.com, постојано се трудиме да бидеме што е можно поефикасни за туристите да го добијат најдоброто искуство за време на нивното патување. Од таа причина, ние постојано бараме начини да ги оставиме компјутерите да ја вршат досадната работа и да ни ги остават забавните работи. Ако сте еден од оние кои уживаат во бизнисот, тука ќе најдете неверојатни можности.

Отвори позиции

На Istanbul.com, постојано се трудиме да бидеме што е можно поефикасни за туристите да го добијат најдоброто искуство за време на нивното патување. Од таа причина, ние постојано бараме начини да ги оставиме компјутерите да ја вршат досадната работа и да ни ги остават забавните работи. Ако сте еден од оние кои уживаат во бизнисот, тука ќе најдете неверојатни можности.

Туристички водич

Ако сакате да работите и надвор и внатре, да шетате низ градот што го сакате и да ја споделувате неговата фасцинантна историја со луѓе кои уживаат во нивниот престој во вашиот град, сакаме да слушнеме од вас.

Бараме сертифициран туристички водич кој ќе ги носи нашите гости на обиколки во музеите во Истанбул, давајќи им увид во градот, историјата и неговата култура.

 

 

Одговорности

 

-Патувачка група за придружба на максимално професионален и одговорен начин

-Одржување и подобрување на задоволството на клиентите за време и по секоја турнеја

-Објаснување на историјата, географијата, културата на атракциите

-Водете евиденција за гостите на дневна основа

 

 

-Течно зборува англиски, по можност други јазици како германски, шпански итн.

-Знаење и страст за Истанбул.

-Добро функционира во средина која ја цени креативноста, флексибилноста и разновидноста.

-Силни и интерперсонални комуникациски вештини.

-Сертификација на туристичките водичи издадена од ТУРЕБ

За информации ќе ве повикаме