За Истанбул Контакт

Главен водич каде да останете

Види се

Истанбул е град кој мора да се посети за цел живот со својата неверојатна убавина и историска вредност. Доколку планирате да дојдете и да барате место за престој во Истанбул, ние сме тука да помогнеме! Ова е нашиот главен водич за да го испланирате вашето сместување според вашите потреби и да имате одлично патување во Истанбул. 

од рејтинг со ѕвезди

Види се

Додека го планирате вашето патување во Истанбул, изборот на вашиот хотел може да биде клучот за удобен престој. Ако ги цените оценките со ѕвезди на хотелите, тогаш сте на вистинското место! 

по интереси

Види се

Истанбул е домаќин на многу различни можности за сместување за секој што сака да го посети. Ако сте патник со одредени интересни области и очекувања од патување, тогаш овој дел е токму за вас. 

по локации

Види се

Каде би сакале да престојувате во Истанбул? Хотел во стариот дел на градот, хостел за млади во Бејоглу или едноставно претпочитате да бидете блиску до аеродромот? Овде ги собравме најдобрите хотели во Истанбул според нивните локации.

по Сегменти

Види се

Која е причината поради која доаѓате во овој неверојатен град, Истанбул? Дали е тоа само за бизнис или се работи за гледање историски места? Дали планирате романтично патување, можеби меден месец?