За Истанбул Контакт

Движење околу Истанбул

Види се

Истанбул има многу централна локација како само точка на средба на Азија и Европа, а поради тоа е и во средината на транспортните линии.

Трансфери

Види се

Патувањето во странска земја може да биде стресно, особено ако ви е прв пат таму. Но, не грижете се Истанбул, особено кога не сте сигурни како да стигнете до вашиот хотел.

Јавен превоз во Истанбул

Види се

Истанбул е неверојатен град и е огромен! Поголемиот дел од времето е најдобрата опција да користите јавен превоз додека патувате низ градот.

Летови

Види се

Истанбул е центар за светски летови. Има многу авиокомпании кои имаат директни летови до двата аеродроми во Истанбул.