За Истанбул Контакт
Сите фотографии (2)

Неограничен пристап до Интернет (пренослив мобилен хотспот)

Што е со неограничен пристап до интернет додека го истражувате Истанбул?


 • детали за
 • Определување
 • слики
 • Поврзани тури
 • Флексибилно откажување

  Откажете до 24 часа однапред за целосна наплата

 • Безбедна трансакција

  Нашиот онлајн систем за плаќање ги шифрира вашите информации за плаќање за да ве заштити од измами и неовластени трансакции.

 • Најдобри Цена Гаранција

  Нашата гаранција за најдобра цена значи дека можете да бидете сигурни за вашата резервација по најдобра цена со истите услови и услови.

Времетраење 1 минути

Проверете ја достапноста за да ги видите почетните времиња.

Што е со неограничен пристап до интернет додека го истражувате Истанбул?

Останете поврзани на интернет на одмор без скапи трошоци за роаминг на податоци. istanbul.com е решение за прифатлива, пренослива и брза 4G врска!

Кој не би имал потреба од висококвалитетен и лесен пристап до интернет за време на одморот? Со istanbul.com, можете да уживате во намалениот неограничен пристап на интернет! Со оваа одлична услуга, ќе ги имате сите насоки во вашиот телефон за време на вашето патување во Истанбул!

Ќе можете да ја користите вашата интернет конекција со голема брзина за попуст.

 

Изберете учесници, датум и јазик
Определување
 • Уживајте во намалената брза и квалитетна интернет конекција
 • Може да добиете неограничени 4G податоци во Турција.
 • Може да се поврзете до 10 уреди.

Вклучени
 • Неограничен пристап до Интернет
Не се вклучени
 • Имајте предвид дека ќе се земе депозит од 50 евра за Wi-Fi уред на местото за подигање

   

Знајте пред да одите

 • Може да добиете неограничени 4G податоци во Турција.
 • Може да се поврзете до 10 уреди.
 • Може да добиете поддршка 24/7.


Поврзани тури

Прескокнете ја линијата Препорачана Безбедна трансакција Целодневна турнеја Аудио водич Пријателски деца Разглед историја природата Водени турнеја Влезен билет Подигнување/отпуштање
Сите ваши планови за разгледување, подредени! Пропусницата ќе ви овозможи да ги прескокнете линиите за билети, да заштеди пари и да ве води низ сите најдобри атракции во градот!

€95.00 / По лице
Влезен билет
Неограничен јавен превоз низ целиот Истанбул!

€21.00 / По лице
Неограничен пристап до Интернет (пренослив мобилен хотспот)
Вкупна цена 52.00 €
12 јануари 2022
19:00
2 возрасни (и), 1 дете
турскиот
Дом на атракција
Други атракции што треба да се земат предвид