За Истанбул Контакт
ДАТУМ
СОРЕДУВАЊЕ
Популарност
ФИЛТЕРОТ
20 Резултат
Препорачана Пријателски деца историја Влезен билет
Музеј за историја и искуство Аја Софија
Влезете во неверојатно искуство каде што историјата оживува: историскиот и искуствен музеј „Аја Софија“ во историската палата Ибрахим Паша толку блиску до џамијата Аја Софија. Потопете се во волшебните приказни што го обликуваа наследството на Света Софија, додека ги истражувате прецизно курираните области на искуство со неверојатно подготвен аудио коментар. Вклучете ги вашите сетила со најсовремена технологија, интерактивни дисплеи и стручно подготвени аудио коментари што ве пренесуваат низ времето. Откријте скриени приказни, восхитете се на артефактите што не се видени досега и создадете подлабока врска со иконското ремек-дело на Истанбул. Планирајте ја вашата посета на Историскиот музеј Аја Софија преку Istanbul.com и прифатете го навистина волшебното истражување на минатото.

€30.00 / По лице