За Истанбул Контакт
ДАТУМ
СОРЕДУВАЊЕ
Популарност
ФИЛТЕРОТ
4 Резултат
Целодневна турнеја историја Водени турнеја Подигнување/отпуштање
Целодневна турнеја со водич во Истанбул со ручек
Искусете го срцето на историјата и наследството на Истанбул на оваа неверојатна целодневна турнеја во Истанбул! Придружете се на волшебното патување низ времето додека ги истражувате иконите како палатата Топкапи, Сината џамија и Света Софија. Експертските водичи ќе ги откријат приказните зад архитектонските чуда, потопувајќи ве во приказните за империите кои го обликувале градот. Уживајте во прекрасен локален ручек и движете се низ волшебниот лавиринт на Големата чаршија, каде што ве чекаат богатства од целиот свет. Потопете се во суштината на минатото и сегашноста на Истанбул, создавајќи спомени кои ќе останат долго по завршувањето на турнејата. Резервирајте ја вашата турнеја денес и оставете ја историјата да оживее во секој чекор што го правите.

100.00 €60.00 / По лице