За Истанбул Контакт

прес

Контактирајте со нас за сите ваши прашања за медиумите

Соопштенија за јавноста

Изјава за печат 17/02/2009
Соопштение за медиумите
The Renewe Istanbul.com ве покани на извонредно искуство во Истанбул
Изјава за печат 17/02/2009
Соопштение за медиумите
The Renewe Istanbul.com ве покани на извонредно искуство во Истанбул

Нашите логоа

Прелистајте ги нашите упатства за логото
Преземете PDF
Преземете ги опциите со целосна големина
Преземи .rar
За сите ваши прашања
Слободно стапете во контакт со нас, повеќе од среќни сме што соработуваме.