За Истанбул Контакт

Трансплантација на коса

Види се

Со најновите техники за трансплантација на коса и со најсовремена технологија, клиниките во Истанбул нудат природни и безболни третмани за коса за сите пациенти од целиот свет.

стоматолошка заштита

Види се

Добредојдовте во Истанбул! Ако барате врвна стоматолошка нега со неверојатна грижа за пациентите, тогаш сте на вистинското место.

Ласерска хирургија на очите

Види се

Ако размислувате за ласерска операција на очите во Истанбул, имате среќа! Овој град е дом на некои од најдобрите очни клиники во светот и сигурно ќе најдете одлично место за да ја завршите вашата процедура.

Естетска пластична хирургија

Види се

Истанбул има некои од најдобрите медицински установи во светот. Градот е дом на голем број реномирани пластични хирурзи кои имаат долгогодишно искуство во изведување на секакви естетски зафати.

Нехируршка естетика

Види се

Истанбул е неверојатна туристичка дестинација и центар за нехируршки козметички процедури во последниве години.

Операција за губење на тежината

Види се

Многу пациенти со дебелина патуваат како медицински туристи со нивните потреби од терапија за слабеење, како и баријатриска хирургија. Истанбул е популарна дестинација за патување поради ниските трошоци, врвната услуга во клиниките опремени со најсовремена технологија и висококвалитетната, евтина здравствена заштита обезбедена од најдобрите хирурзи.

Дерматологија

Види се

Вашата кожа е најголемиот орган на вашето тело и треба добро да се грижите за неа. Истанбул ви нуди различни дерматолошки третмани за вашата потреба со искусни професионалци, неверојатни медицински установи и пристапни цени. 

Ортопедија

Види се

Доколку имате потреба од ортопедски третман, тогаш Истанбул е вистинската адреса за вас. Истанбул ви ги нуди најдобрите ортопедски третмани со искусни медицински професионалци, најдобрите опции за технолошка хирургија и разни центри за физикална терапија. Во овој дел, ќе имате се што треба да знаете за ортопедија во Истанбул. 

Дијагностика и сликање

Види се

Кога станува збор за вашето здравје, потребни ви се најдобрите можни технолошки решенија во дијагностика и сликање. Истанбул нуди најдобра технологија за снимање и искусни лекари за дијагностика. Значи, ако ви треба солидна дијагностика со неверојатна технологија за снимање, тогаш Истанбул е вистинскиот избор. 

Трансплантација на органи

Види се

Едно од чудата на современата технологија што им овозможува на илјадници поединци да уживаат подолг живот е трансплантацијата на органи. Истанбул ја има најдобрата технологија за трансплантација на органи за да имате подолг и поздрав живот.

Рак

Види се

Истанбул е еден од најдобрите градови за третман на рак. Од дијагноза до третман, постојат неколку опции со одлични медицински установи, центри за третман на рак, искусен медицински персонал и најсовремени технолошки техники за пристапни цени. 

Gamma Knife

Види се

Gamma Knife е технологија која се користи во различни клиники во Истанбул со искусни професионалци за третмани на тумори. Овој неверојатен технолошки третман е достапен за пациентите во Истанбул за прифатливи трошоци.

Геријатрија и домашна нега

Види се

Истанбул има различни геријатриски услуги и установи за домашна нега за вие или вашата сакана да ја имате најдобрата можна нега. Турските луѓе имаат голема почит кон старите лица, така што за постарите да имаат голема грижа и медицинска помош, Истанбул е одлична опција со неверојатни услуги и пристапни трошоци. 

Плодност и ИВФ

Види се

Да се ​​има дете е сон за повеќето парови. Ако имате потешкотии да имате семејство од соништата, најдобрите клиники за плодност и ИВФ во Истанбул се подготвени да ви помогнат на секој чекор од патот. Во овој дел, можете да најдете сè што треба да знаете за ИВФ и плодноста во Истанбул. 

Здравствена заштита

Види се

Истанбул е најдоброто место за здравствена заштита од различни причини: најдобри капацитети со најнова технологија, искусни и добро образовани лекари и пристапни цени. Можете да го имате секој третман што го барате во овој неверојатен град. Собравме сè што треба да знаете за здравствената заштита во Истанбул.