За Истанбул Контакт

Третмани

Види се

Здравствениот туризам во Истанбул ја зголемува репутацијата со својот професионален здравствен систем, технологија и пристапни цени.

Здравствен систем

Види се

Турција има силен здравствен систем кој обезбедува третмани и за граѓаните и за странските посетители. Но, разбирањето на системот може да биде збунувачки ако го посетувате.

Најдете експерт

Види се

Истанбул е главна дестинација и центар за медицински туризам ширум светот, со своите болници од светска класа, врвна технологија, извонредна услуга по пристапни цени, како и висококвалитетни хотели, сместување, удобен транзит и туристички можности.