Истанбери:

Компанија која презеде одговорност меѓу многу ситни детали за да му олесни на патникот да оди наоколу. Тие се наоѓаат на Бејоглу Таксим во средината на европската страна. Тие имаат целосна веб-страница за да изберат помеѓу нивните вредни услуги. Тие имаат и некои поврзани хотели за да одат понатаму и да направат резервација директно. Услугата за складирање на багаж е нашата тема главно, тие имаат различни видови на резервации поделени на дневни, неделни и месечни. Вреди да се спомене дека складирање на багаж е БЕСПЛАТНО за нивните гости во хотелот до 2 недели за 2 багажи. Можете да ангажирате некого, исто така, од веб-страницата за да изврши трансфер на аеродромот, што е во основа, еден од нив ќе дојде на аеродромот за да ве однесе до вашата дестинација без да трошите време или да се изгубите во аеродроми. Можете исто така да резервирате за некои дневни тури како турнејата на Босфор или турнејата на Стариот град на Истанбул. Имаат и водич за храна. Тие освоија неколку награди за нив неверојатна работа и услуги, на пример, тие освоија награда за совршенство од istanbul.com, награда за супер домаќин од istanbul.com и награда за креативност исто така!

Багај (Багаж):

Багаж

Багај е мобилен базиран услуга за шкафче што има шкафче на многу локации што корисниците можат да изнајмат преку нивниот мобилен телефон за времетраење кое корисникот го одредува. Сепак, тоа е прилично лесно, сè што треба да направите е да ги активирате услугите за локација, да ја отворите апликацијата и да ја барате достапни најблиски шкафчиња и изберете ги, плаќањето ќе се пресметува во зависност од времетраењето што можете да го изберете. Плаќањето може да се плати преку кредитна картичка и може да варира во зависност од големината на шкафчето и времетраењето. Имаат убав систем, па на пример, ако клиентот го надмине времетраењето, го специфицирал и платил, шкафчето повеќе нема да се заклучува/отклучува освен ако не ги отворите шкафчињата за изнајмување од апликацијата и не ја направите трансакцијата. И можете лесно да ја вратите лозинката на шкафчето ако ја заборавите од менито користејќи ги вашите информации. Поставувањето на четирицифрената лозинка е лесно, сè што треба да направите е да го бирате 8-цифрениот код на вашата брава, притиснете *. Кога зеленото светло трепка, бирајте 4-цифрен код по ваш избор и почекајте неколку секунди. Сега вашиот цифрен код е поставен. Бирајте го вашиот 4-цифрен код, притиснете * и свртете го копчето налево за да се отклучи и свртете надесно за повторно да го заклучите, колку е едноставно тоа!

Тие имаат различни видови шкафчиња, обичен, Large, X Large, куфер, голем куфер, X Large футрола и кутии. Boxy е сеф кој е верзија на плажа на Bagaj Lockers. Boxy е прикачен на сончевите амбарели и ги чува вашите вредни предмети безбедни додека уживате во вашите ден на плажа! Доста забавно. Обрнувајќи внимание на најмалите детали и копање до најмалите проблеми и давајќи добри решенија е толку важно во денешно време.