Турција, исто така, инвестира милиони долари во долгорочни планови за поддршка на порастот на побарувачката, а Истанбул веќе работи напорно за да победи во трката. За секој што размислува за медицински третман надвор од границите, составивме листа на она што можете да го најдете Истанбул за здравствен туризам

Над 20 милиони поединци патуваат низ светот за медицински процедури и третмани. Првите десет нации што ги посетуваат медицинските туристи се САД, Јужна Кореја, Турција, Тајланд, Германија, Индија, Обединетото Кралство, Малезија, Мексико и Иран. Овие земји се познати по нивните сертифицирани капацитети, висококвалитетни услуги и евтина здравствена заштита. Истанбул за медицинска нега е заедничка одлука.

Здравствениот туризам во Истанбул

Истанбул е главна светска дестинација и центар за медицински туризам во Европа и Азија, благодарение на болниците од светска класа, врвната технологија, извонредната услуга по пристапни цени, како и висококвалитетните хотели, сместувачките капацитети, удобен транзит и туристички можности. Поради својата поволна положба меѓу Европа и Азија

Понатаму, во споредба со другите популарни локации низ светот, медицинските туристи и пациентите може да заштедат до 50%. Истанбул е исто така фантастична дестинација за медицински и здравствен туризам, благодарение на бројните хотели со 5 ѕвезди и објекти кои нудат велнес и СПА. Исто така, има многу туристички места како што се цистерната базилика, кулата Галата и други. 

Трансплантација на коса во Истанбул

Трансплантација на коса во Истанбул се едни од најчестите козметички процедури во светот. Губењето на косата може да предизвика мажите да станат вознемирени и панични, што може да доведе до депресија и желба да се избегнат социјални ситуации. Ако мислите дека наскоро ќе ја изгубите косата, закажете состанок во  Најдобрата трансплантација на коса во Истанбул клиники и почнете да го живеете вашиот нов живот на рентабилен и пријатен начин. 

Истанбулска козметичка хирургија

Веќе неколку години, козметичката, естетската и пластичната хирургија е еден од најпопуларните третмани низ целиот свет. Луѓето одат во овие клиники за ринопластика, зголемување на градите, липосукција во Истанбул, естетика лице-нос-брада-тело-колкови, дерматолошки и гинеколошки процедури за подобрување на нивната самодоверба, самодоверба и физичка привлечност. Ако мислите дека наскоро ќе ви треба естетска или естетска хирургија, погрижете се да проверите и да закажете состанок на некои од Врвна козметика во Истанбул и естетски клиники за да уживате во вашиот нов изглед на исплатлив и атрактивен начин. 

Истанбулска хирургија на дојка

Во Истанбул и Турција, жените кои бараат зголемување, подигање или намалување на градите и од козметички и од здравствени причини, можат да откријат различни установи и лекари од светска класа. Дознајте цени кај еден од највисоко оценетите хирурзи во Истанбул во Турција Болница „Аџибадем“ или Estetik International, и клиники за зголемување, подигање и намалување на градите и добијте го вашиот природен изглед со техники од новата генерација на исплатлив и атрактивен начин. Истанбулска хирургија на дојка е со врвен квалитет и гарантира безбедност.