За Истанбул Контакт

здравје

Истанбул станува светски медицински центар со зголемен број пациенти кои доаѓаат за здравствен туризам во градот. Истанбул е домаќин на светски познати професионалци во здравствениот сектор.

Најдобрите центри за плантажа на коса, најпопуларните естетски центри, клиники за третман на рак и многу повеќе. Овде го наоѓате најдоброто од најдобрите за да можете да одлучите за вашата рута!

Зошто треба да го изберете Истанбул за естетска хирургија?

Трошоците се главната причина зошто треба да направите естетска хирургија во Истанбул. Пластичната хирургија во Истанбул е исклучително прифатлива! Ќе се изненадите кога ќе откриете дека поголемиот дел од цените за естетската хирургија во Истанбул се многу разумни. Стапките во Истанбул се движат од 50% до 70% помалку од оние во Европа, Обединетото Кралство и САД. Ова е причината зошто поголемиот дел од туристите одат во Истанбул за да направат естетска хирургија. 

Прочитај повеќе