За Истанбул Контакт

Бизнис

Сакате да започнете бизнис во Истанбул или да го преместите вашиот проект во Истанбул? Или можеби сакате да имате филијала на вашиот бизнис во Истанбул.

Правните процедури, можностите за инвестирање, деловната култура и банкарството може да бидат малку комплицирани, но немојте да се фрустрирате, ги собравме сите неодамнешни информации за да имате непречен процес. 

Како да отворите сметка во турска банка

Како да отворите банкарска сметка во Турција

Прочитај повеќе
Модата ја нарекуваме „Мода“ во Истанбул

Модната сцена во Истанбул нуди уникатен спој на традиционални турски елементи и современи трендови, создавајќи посебен стил кој ја одразува убавината и младоста на градот. Градот е дом на бројни талентирани дизајнери, модни бутици и модни настани, кои ја прикажуваат креативноста и иновативноста на модната индустрија во Истанбул.

Прочитај повеќе