Од своето основање во 1998 година, Бебек Баликчи не направи компромис со своите стандарди; хигиена, квалитет на храната, свежина и задоволство на клиентите. Сместено на прекрасниот брег на Мраморно Море, хипнотизирачкото Мраморно Море и азиската област ќе го придружуваат вашиот убав оброк. Bebek Balıkçı служи сезонска рибна кујна во нивниот ресторан. Тоа е смирувачко, нежно место каде што се збогатувате со атмосферата на небото и морето.

Ако сте љубител на риба, мора да го сакате и морето! Bebek Balıkçı е совршена локација за гледање на зајдисонце над Мраморното Море додека уживате во внимателно подготвена риба. Тоа е пријатно место за да поминете квалитетно време со вашето семејство.