За Истанбул Контакт

Отворете бизнис

Види се

Доколку планирате да инвестирате во Турција и да започнете нов бизнис во Истанбул тогаш сте на вистинското место. Овде можете да ги најдете сите правни, процедурални и културни информации што можеби ќе ви бидат потребни во вашиот процес.

Почетен бизнис

Види се

Истанбул има одличен стартап екосистем во кој се појавија многу различни компании во различни сектори. Дознајте го деловното опкружување во Турција: Турски стартап екосистем

Работете оддалеку

Види се

Работењето на далечина отвори нови хоризонти во деловниот живот во последните години. Многу компании дозволуваат и всушност го поттикнуваат својот персонал да работи од далечина.

Зошто да се инвестира во Истанбул?

Види се

Барате причини за инвестирање во Истанбул? Турската економија секогаш нуди големи приноси за странските инвеститори бидејќи има рапидно растечки пазар и жив економски живот.

недвижности

Види се

Пазарот на недвижности во Истанбул нуди одлични можности за странските купувачи. Истражете ги причините зошто проектите за недвижнини во Истанбул се популарни и што нудат.