За Истанбул Контакт

Станете писател

Кажете му на светот што го прави Истанбул толку уникатен

Во градот има живот, станете дел од него!

Го подобривме нашиот преглед на градот со нашите обновени функции. Оние кои навистина живеат, доживуваат и го споделуваат изворот на енергијата на градот, Истанбул, сите се добредојдени да ни се придружат сега! Ги покануваме сите да пишуваат за Istanbul.com, да ги споделат своите омилени места во градот, да му го претстават Истанбул на светот и да ги водат патниците и посетителите на Истанбул!

Дали имате своја платформа?