Нецати Јилмаз на Istanbul.com

Како основач на Antonina Tourism и Istanbul Walks, отсекогаш се трудев да ги подобрам моите услуги и да допрам до повеќе клиенти секој ден. Пред да се приклучам на Istanbul.com, морав да потрошам голем дел од мојот скапоцен буџет на реклами на Google и интернет маркетинг за да ја зголемам свеста за мојот бренд и да најдам повеќе клиенти. Istanbul.com ми помогна бесплатно да ги постигнам моите продажни цели и сега не трошам толку многу пари на маркетинг.

Наместо тоа, клиентите го наоѓаат мојот бренд и ги купуваат моите услуги преку Istanbul.com со неколку кликања. И пријавувањето за Istanbul.com е потполно бесплатно! Не ми се верува како ова не постоело сите овие години! Атила Туна

Како работи ?

Многу е едноставно. Пријавете се, наведете и почнете да добивате резервации

Кој може да се придружи?

Работиме со професионални туристички компании и талентирани поединци кои се страствени да ги споделат своите интереси и експертиза. Ако сте подготвени да понудите локална турнеја, атракција, активност, шоу, настан или работилница, аплицирајте денес за да станете еден од нашите истакнати домаќини.

Слободно наведете ги вашите активности

Платете такса за услуга само при успешни резервации.