Додадете или побарајте го вашиот оглас

Можете да го додадете или побарате огласот за хотел, ресторан, кафуле или бар на Istanbul.com. Тоа е толку едноставно и бесплатно!


Како да го додадете или побарате вашиот оглас

Прво, проверете ги страниците Хотели или ресторани/барови. Ако го најдете вашиот оглас, кликнете на копчето „Приговори“ и пополнете го формуларот за да ја докажете вашата сопственост на огласот. Ако вашиот хотел/ресторан/бар не е веќе наведен на Istanbul.com, можете да го пополните нашиот формулар за апликација за огласување.

Откако ќе го поднесете формуларот, нашиот тим за содржина ќе ја контролира точноста на информациите што ги дадовте и ако содржината е потврдена, ќе ви испратиме е-пошта со линк од административниот панел до вашиот оглас. Тоа е се! Сега ќе можете бесплатно да ги ажурирате содржините во хотел, ресторан, кафуле или бар во секое време на istanbul.com.

Сега промовирајте го вашиот оглас и добијте директни резервации

Можете исто така да го промовирате вашиот оглас со дополнителни функции на милиони посетители и да добивате директни резервации од Istanbul.com. Кликнете за да видите како.