За Истанбул Контакт

За нас

Ние сме Istanbul.com

Како тимот на istanbul.com, работиме напорно од 1995 година, опслужувајќи им на љубителите на Истанбул и Истанбул со нашите длабински и ажурирани содржини за турската култура, храна и начин на живот.

 

Досега го создадовме Истанбул најпопуларна веб-страница за начин на живот и локална содржина на интернет на Istanbul.com, како и разни книги со тематика на Истанбул, фото албуми, локални брошури и мапи.

 

Сега, го трансформиравме нашиот сакан Istanbul.com во едношалтерски систем градското искуство и локалниот пазар на услуги. Секој месец, милиони посетители прелистуваат низ нашите рачно избрани, прецизно изработени и дизајнирани тури и активности, курирани и организирани од нашите локални градски експерти.

За информации ќе ве повикаме