За Истанбул Контакт

Вид на транспорт

Види се

Истанбул е голем град и има различни транспортни возила што ги користат луѓето низ градот.

Аеродроми во Истанбул

Види се

Во Истанбул има два аеродроми и тие се наоѓаат на две различни страни на Истанбул: аеродромот во Истанбул и аеродромот Сабиха Гокчен.